2011. július 30., szombat

Curro szerette a gyermekek, a ház képzett nagyon szerető békés természet hangjai Supi

Curro szerette a gyermekek, a ház képzett nagyon szerető békés természet hangjai Supi:
Curro egy teljesen szép és vicces Hund.Er 's csak szép és akkor csak azt kell, mint ő volt, amikor egyszer látta a Live.
Szereti minden ember, és mindig örül bármely időben vesz egy pillanatra neki. Ő egy rendkívül hűséges barátja, és egy boldogabb kutya, mint amikor végre volt egy szép családi maguknak.
Curro egy egyszerű és barátságos kutya. Ő elég sportos, hanem ugyanakkor egy meglehetősen nyugodt és kiegyensúlyozott karakter. Ő tud járni pórázon példaértékű, és ableinbar figyel jól is pihenni és hazugság a legnagyobb tömeget, hogy nyugodjon meg, és kijön más kutyákkal után szimpátia. Az emberek, hogy kicsi vagy nagy, mindig szép. Ő mindig nagyon nyugodt, nem különbözteti meg a csendes és santfen karakter. Ő jól kijön a gyerekekkel, nem számít, milyen korú és milyen méretű, mert mindig óvatos és nyomon követi akkor is, ha megmutatja a játékos oldalára, így soha nem fog wild.Stubenrein vele, és ő is tud egyedül maradni. Most már őt is a spanyol hozni menedéket itt Siegburg az egyik nevelőotthonokban, ahol Curro, mint, hogy találkoztunk személyesen.
Curro egy hűséges társat, aki azt akarja, hogy mindent jól, és egy eszköz, hogy minden család. Köszönhetően egyszerű természet, ő nagyszerű lenne is alkalmas kezdő kutyák, amelyek nem rendelkeznek, hogy a sok tapasztalat.
Született erről: 2005
Marmagasság: 50 cm
Curro már ivartalanított, microchipped és a beoltott és a Földközi-leishmaniasis betegség negatív. Jön a mi állat menedéket Spanyolországban.
Érdekük, örömmel állunk a további kérdések: 02241-51493, vagy 0178-3342472 vagy leckerfischis@web.de
022058985043 02205928925
Ár: 250 Ft