2011. július 30., szombat

Bobby úgy néz ki, egyedi kosár a jogot, hogy maradj!

Bobby úgy néz ki, egyedi kosár a jogot, hogy maradj!:
Név: Bobby (ivartalanított)
Születési év: 2007-03-03
Váll Magasság: 37
Videó Link:
http://www.youtube.com/watch?v=C8TqGztp_3E
Leírás:
Bobby szerencsétlen igyekszik szeretni az embereket a sok szív: o)
Ki abszolút emberek kapcsolatos, de még mindig úgy néz ki, mega ennivaló játékos társa igaza van a Bobby. Ő lenyűgözi a szép, vidám természete és különleges megjelenés.
Bobby eredetileg Máltáról. Élt ott a tetőn, és egyedül maradt egész nap. Ha a család ezután költözött egy új lakást, elmentek Bobby egyedül csak vissza a tetőn - víz nélkül, anélkül, hogy az élelmiszer! A szegény srác majdnem éhen. Szomszédok is tudomást szerzett róla, és tegye rá az utcán. De Bobby elfutott, de ülve maradt elé az egykori bejárati ajtót és várta hűségesen az egykori családját. De már nem, így Bobby ült jött néhány hétig. A szomszéd bemutatta őt az élelmiszer 2-3 nappal az ajtót, ez volt minden figyelem, hogy amit ő. Aztán végül kiderült, és hozott az állat menedéket. Aztán van a jegyet Németországba, és most keres türelmetlenül népe számára.
Bobby nem, mert a történelem is jól egyedül, mert fél, hogy elveszti az ember újra. A jelenleg fejlesztés alatt áll, elsősorban őt újra, hogy a biztonságot. Ő tanulni leküzdeni a félelmét veszteség újra.
Bobby csak egy kedves kis fickó, akinek szüksége van a saját családja, és végül lenne az egyetlen herceg boldog: o) Játéka partner, úgy néz ki, be, de valójában szüksége van az ő kis vagyont csak nálunk, embereknél.
Szeretné bebizonyítani, hogy a nagy kis ember, hogy a sors nem ismétli megint? Minden figyelmet kap, aki hálát ad tiszta szeretet, és kapnak egy ismerősének az élet!
Ár: 280 EUR