2011. július 29., péntek

4 édes kiskutya!:
Tinka nehéz volt a borjú megmentett meggyilkolása Evelyn a Odemira és megengedték, hogy mozog vele a nevelőotthonban. Tinka már ott four cukor édes kölyök a világon. Tinka mehet körülbelül 3-4 hét (augusztus) és a kölykök szeptember elején egy utazás egy új élet. Ezért, hogy magunkat most meg egy szép otthont Tinka és gyermeke.

Tinka a 4 kölyök (2 fiú és 2 lány), valószínűleg eléri a végleges magassága 35-40 cm között. Mivel az apa ismeretlen, de nem tudjuk, hogy semmilyen pontos információt. Ön a nevelőotthonban nevelt sok szerető emberi kapcsolat és más állatok. A kölykök is később áthelyezhetők egy gyermekes család, vagy egy másik kutya lenne alkalmas a kölykök, akkor is megszokni a ház macskája.

Keresünk családok a kölykök, ahol nem illik a sok türelem és szeretet az élet, és megtanítani nekik mindent, van tudni a kutya életében. A babák még csak nem is járni pórázon, még nem WC képzett és nem maradhat egyedül. Mindez és még sok más is a gyerekek tanulni. A látogatás egy kutyaiskolába nagyszerű lenne, ott aztán megtanulják az alapokat kutyák.

A kölykök beoltott aszerint, hogy azok kortól és microchipped. Természetesen a kis családi tanítják külön!

Kapcsolat:
Sandra Wieser
Tel: 07183-427056
www.familienanschluss-gesucht.de
Ár: 270 Ft